Workshops

Beauty workshops bij SÄRA in Haarlem

Weet je niet goed wat voor huidtype je hebt? Hoe je je huid het beste kunt verzorgen? Wat je nou precies met al die potjes op je toilettafel moet doen? Of zit je make-uptasje vol met mooie spullen maar weet je niet hoe je ze het beste kunt gebruiken?

Tijdens een beauty workshop krijg je onder het genot van een hapje en een drankje, tips & trucs en antwoorden op al je vragen. De workshop duurt 3 uur waarin je alle ruimte krijgt om je huid beter te leren kennen én optimaal verzorgen. De workshop kost €40.- per persoon, inclusief hapjes en drankjes. Je kunt je op individuele basis inschrijven. 

Liever een besloten workshop?

Mocht je liever met een groep vriendinnen, zussen of collega’s een besloten beauty workshop bijwonen dan kan dat natuurlijk ook. Mannen zijn overigens net zo welkom! De workshop wordt dan geheel afgestemd op de wensen van de groep, net als de hapjes en drankjes. De prijs voor de groepsworkshop is op aanvraag. 

Workshop op locatie

Wil je graag een workshop met een groep vriendinnen bij je thuis of met je collega’s op je werk? Dat kan! De prijs voor de workshop op locatie is op aanvraag.

Meer informatie

Heb je vragen, neem dan contact op met SÄRA Personal Beauty by Madli Miller.

+31 (0) 6 204 28 332
info@sarabymadlimiller.com
www.sarabymadlimiller.com