Nieuws

Nieuw merk en nieuwe behandelingen

Lieve klanten!

De meeste van jullie zijn op de hoogte van het feit dat ik al een aantal jaar op zoek ben geweest naar een nieuw huidverzorgingsmerk. Een merk dat op alle vlakken nog een stap beter is dan Medik8. Het was een lange zoektocht maar… het is me gelukt!

2 maanden Corona quarantaine heeft ook goede dingen in mijn leven gebracht ;-)

Het merk dat ik aan jullie wil voorstellen, dat in elk opzicht een stap vooruit is en waar ik zo ontzettend enthousiast over ben is – EmerginC!

EmerginC heeft meer dan 60 producten in hun collectie en daar komen nog een aantal mooie salonproducten bij om mijn behandelingen nog beter te maken. De producten worden zo veel mogelijk duurzaam gemaakt (met windenergie) en de grondstoffen zijn grotendeels van biologische afkomst (bij hun Scientic Organics lijn zelfs 100% biologisch).

Ze houden zich actief bezig met het milieu (een uitgebreide lijst van hun Green Initiatives vind je hier – https://emerginc.com/our-story/green-initiatives/ ) waardoor er goed wordt nagedacht over de keuzes voor grondstoffen, het productieproces en de verpakkingen.

Daarnaast kan ik me niet herinneren dat ik ooit zo blij ben geworden van het lezen van ingrediënten achterop de verpakkingen! Er zitten zo veel mooie ingrediënten in elk product. Ik kan niet wachten om jullie EmerginC te laten voelen, ruiken en ervaren!!

Vanaf 1 juli stap ik 100% over naar EmerginC.

Op deze website, onder het kopje behandelingen, vind je mijn nieuwe prijslijst. http://www.sarabymadlimiller.com/behandelingen/behandelingen-informatie/

Vanwege de prijsklasse van dit duurzame merk en het feit dat ik de behandelingen graag weer naar een hoger niveau wil brengen, heb ik de prijzen verhoogd. Ik ben me er volledig van bewust dat het een behoorlijke prijsverhoging is. Mijn salon, de locatie, de sfeer, de nieuwe producten, de aandacht, de behandeling, mijn kennis en het resultaat maakt dat ik denk dat het het waard is. Een totaalpakket dat mij onderscheid van mijn collega’s.

Er zijn er 3 behandelingen waar je uit kunt kiezen, op basis van de lengte van de behandeling en de State of Mind die je graag zou willen bereiken. Hoe langer de behandeling, des te meer ik de tijd heb om ervoor te zorgen dat niet alleen je huid een oppepper krijgt, maar dat je ook ontspannen en opgeladen weer de wellnessbank verlaat. Ik wil er graag voor zorgen dat het niet alleen een behandeling voor je huid is maar ook voor je geest.

De ‘noodzakelijke’ onderdelen die je graag gedaan wilt hebben (zoals altijd), die horen er gewoon bij en komen dus niet als een ‘extra’ bovenop de prijs.

Kies wat je het beste bij je vindt passen en waar je het meeste behoefte aan hebt. Uiteraard mag je je voorkeuren uitspreken wat betreft de onderdelen…en anders verras ik je graag!

Als je al een afspraak hebt staan na 1 juli neem dan contact met me op om te overleggen welke behandeling je graag wilt en of die qua tijdsduur ook past op de plek waar die nu ingepland staat.

Vanaf 1 juli zal ik geen (losse) korte behandelingen meer uitvoeren. Hieronder horen – wenkbrauwen stylen, harsen, studentenbehandeling. Gelukkig heeft Haarlem inmiddels een aantal goede gespecialiseerde salons die deze behandelingen uitvoeren. Heb je een tip nodig, laat het me weten.

Heb je in de maand juni een afspraak staan maar zou je nu al één van de EmerginC behandelingen willen ervaren,  laat het me dan weten!

Liefs,

Madli

+31 (0) 6 204 28 332
info@sarabymadlimiller.com